Τρόποι Πληρωμής - Αποστολής

Α) ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ

 

Η EUROECONOMY σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε έναν από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

i) Με online χρέωση της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρτας.

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την συνεργαζόμενη τράπεζα, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας μέθοδος (Redirection). Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, κατά τη διαδικασία πληρωμής με κάρτα, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε ασφαλές διακομιστή (Redirection on a secure server) στην υπηρεσία Paycenter της Τράπεζας. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία Paycenter της Τράπεζας, καθώς και η επαλήθευση τους από την Τράπεζα καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit Veri Sign, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκοσμίως και χρησιμοποιείται σε όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας σας , παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της από την Τράπεζα. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με την EUROECONOMY μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.
Η EUROECONOMY δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο θα χρειάζεστε να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω του euroeconomy.gr.


ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ: Δίνεται η δυνατότητα  χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας με άτοκες μηνιαίες δόσεις (σε όποια προϊόντα παρέχεται αυτή η δυνατότητα).
Μπορείτε να επιλέξετε κατά την διαδικασία της παραγγελίας σας, να πληρώσετε το προϊόν που επιθυμείτε με άτοκες μηνιαίες δόσεις εφόσον και η κάρτα σας συμμετέχει σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται στον κάτοχο της κάρτας από την εκδότρια Τράπεζα του κατόχου της κάρτας. Η χρέωση των καρτών των οποίων δεν τους έχει δοθεί η δυνατότητα άτοκων δόσεων από την εκδότρια Τράπεζα, γίνεται εφάπαξ (χωρίς δόσεις).


ii) Με τη χρήση PayPal (Με την μέγιστη ασφάλεια συναλλαγών παγκοσμίως)

Το PayPal είναι μία on-line υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω του Internet. Οι χρήστες του PayPal έχουν τη δυνατότητα να στείλουν χρήματα σε κάποιον άλλον λογαριασμό καθώς η λειτουργία του είναι ακριβώς ίδια με αυτή ενός απλού τραπεζικού λογαριασμού. Η ύπαρξη ειδικών κρυπτογραφημένων σελίδων συμβάλει στο να πραγματοποιούνται 100% ασφαλείς συναλλαγές. Σε αυτό συμβάλλει και ότι μόνο το ίδιο το PayPal γνωρίζει τα στοιχεία της κάρτας ενώ ο παραλήπτης παραλαμβάνει μόνο χρήματα και όχι αριθμούς καρτών.

 
iii) Με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό

Έχετε τη δυνατότητα να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας σε μία από τις παρακάτω τράπεζες της επιλογής σας. Για την συναλλαγή θα πρέπει να αναγράψετε το ονοματεπώνυμο σας καθώς και τον κωδικού της παραγγελίας σας.

  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Αριθμός Λογ/σμού:359/953054-10  -  IBAN: GR4801103590000035995305410 - SWIFT/BIC: ETHNGRAA

 

  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Αριθμός Λογ/σμού: 6644-107647-071  -  IBAN: GR5601716440006644107647071- SWIFT/BIC: PIRBGRAA

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της συναλλαγής αλλά και την άμεση εξυπηρέτηση σας είναι η άμεση ενημέρωση μας είτε μέσω τηλεφώνου στο 2651064485, είτε μέσω fax στο 2651064495 είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στο payments@euroeconomy.gr .
Παρακαλούμε σημειώστε πως μέχρι να επιβεβαιωθεί η πληρωμή του ασφαλιστήριου συμβολαίου σας και μέχρι να σας αποσταλεί το συμβόλαιο σας από το πρακτορείο μας δεν θα ισχύουν οι καλύψεις του.

 

Β) ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ

 

i) Μέσω email σε ηλεκτρονική μορφή.(ΔΩΡΕΑΝ)

ii) Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα.(ΔΩΡΕΑΝ)

iii) Αποστολή με Courier με πάγια χρέωση ανά αποστολή 5€.