ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Α)   Ορισμός της Νομικής Προστασίας μέσω Ασφαλιστήριου Συμβολαίου


   Η ασφάλιση Νομικής Προστασίας συνίσταται στη συμβατική δέσμευση για την πληρωμή των εξόδων / αμοιβών δικηγόρου, δικαστικού επιμελητή κ.λ.π. καθώς και την παροχή άλλων υπηρεσιών, που απορρέουν από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο της Νομικής Προστασίας.


Β)   Ποια είναι η αναγκαιότητα της Νομικής Προστασίας μέσω Ασφαλιστήριου Συμβολαίου;


   Απαραίτητη περισσότερο από ποτέ έχει γίνει η ασφάλιση Νομικής Προστασίας σήμερα. Όλοι ανεξάρτητα από την ιδιότητά τους, Ιδιώτες, Οικογενειάρχες, Επιχειρηματίες και Ελεύθεροι Επαγγελματίες αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους ολοένα και περισσότερα προβλήματα για τα οποία η λύση τις περισσότερες φορές -δυστυχώς- δίνεται στις αίθουσες των δικαστηρίων.

   Η αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών απαιτεί χρήματα, δαπάνη πολύτιμου χρόνου και αρκετές φορές εμπλοκή του ασφαλισμένου σε διαδικασίες με αβέβαιο αποτέλεσμα, όσον αφορά στην κατοχύρωση των νόμιμων δικαιωμάτων του. Συνήθως, χρειάζεται να καταφύγει σε νομικές ενέργειες (εξώδικες ή δικαστικές) προκειμένου να διεκδικήσει το δίκιο του.

   Αυτό ακριβώς σας προσφέρει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ή ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα Νομικής Προστασίας. Σας διασφαλίζουν την «Πρόσβαση στην Δικαιοσύνη» την ώρα που υπάρχει ανάγκη. Σήμερα που η οικονομική κρίση έχει επιφέρει σοβαρές συνέπειες στην οικονομική μας κατάσταση, η ανάγκη για αποτελεσματική πρόσβαση στο Δίκαιο έχει καταστεί παραπάνω από επιτακτική.

   Στην EUROECONOMY είμαστε εξειδικευμένοι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι και σας προσφέρουμε το καταλληλότερο για εσάς ασφαλιστήριο συμβόλαιο Νομικής Προστασίας που πραγματικά χρειάζεστε, σε όποια από τις παραπάνω κατηγορίες και εάν ανήκετε.


Γ)   Ποιες δαπάνες πληρώνονται από ένα Ασφαλιστήριο Συμβολαίο Νομικής Προστασίας;

   Η EUROECONOMY είναι σε θέση να σας προσφέρει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο Νομικής Προστασίας μέσα από τα διάφορα προγράμματα Νομικής Προστασίας που υπάρχουν τα οποία αναλαμβάνουν για λογαριασμό του κάθε Ασφαλισμένου της, τις εξής δαπάνες:

  •  Τις αμοιβές του Δικηγόρου και των Δικαστικών Επιμελητών.
  •  Τα δικαστικά έξοδα για τη διεξαγωγή της Δίκης.
  •  Τις νόμιμες αποζημιώσεις Μαρτύρων και Πραγματογνωμόνων που έχουν κλητευθεί ή διοριστεί από το Δικαστήριο.
  •  Τα έξοδα εκτελέσεως δικαστικών αποφάσεων.
  •  Τη δικαστική δαπάνη του αντιδίκου, εφόσον έχουν επιδικαστεί σε βάρος του ασφαλισμένου.

 

Δ)   Προϊόντα - Ασφαλιστήρια Προγράμματα Συμβολαίων Κάλυψης Νομικής Προστασίας


   Είτε πρόκειται για ατομικά, οικογενειακά θέματα, είτε για θέματα που άπτονται της επαγγελματικής σας δραστηριότητας, τα εξειδικευμένα ασφαλιστικά μας προγράμματα Νομικής Προστασίας - μέσω της EUROECONOMY ως Σύμβουλο Ασφαλίσεων στα Ιωάννινα - αποτελούν την καλύτερη επιλογή, παρέχοντας προγράμματα ειδικά μελετημένα για συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών μας. Η EUROECONOMY συνεργάζεται αποκλειστικά με Ελληνικές και Πολυεθνικές Ασφαλιστικές Εταιρείες οι οποίες εγγυώνται στους πελάτες μας την Ασφάλεια που χρειάζονται και ζητούν, ΧΩΡΙΣ ΑΠΡΟΟΠΤΑ.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως: