Ασφάλειες Μπατσούλη - Ιωάννινα

Στην EuroEconomy προσπαθούμε συνεχώς να γινόμαστε καλύτεροι και να βελτιώνουμε την απόδοσή μας. Στην EuroEconomy δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Σας προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ασφαλείας για το αυτοκίνητο, το σπίτι και την επιχείρηση.

Μέσα από ασφαλιστικά προγράμματα για την ασφάλεια της Ζωής και της Υγείας σας και προγράμματα Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, σας βοηθάμε να φτιάξετε ένα ασφαλιστικό πλάνο που θα καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε την πιο ολοκληρωμένη κάλυψη στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Ποιοί είμαστε:

Εξειδικευμένοι χρηματοοικονομικοί - ασφαλιστικοί σύμβουλοι με πολυετή γνώση, εμπειρία και πετυχημένη παρουσία στην ασφαλιστική αγορά της Ηπείρου με έδρα τα Ιωάννινα.
Το πελατολόγιο  μας αριθμεί πάνω από 2500 πελάτες - μέλη, εταιρίες και ιδιώτες τόσο στην περιφέρεια των Ιωαννίνων και της Ηπείρου όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Τι Προσφέρουμε:

Έναν ολοκληρωμένο συνδυασμό υπηρεσιών που περιλαμβάνει παροχή συμβουλών μέσω της διαρκούς έρευνας της ασφαλιστικής αγοράς στην αγορά στην Ελλάδα και διαμεσολάβηση συνεργαζόμενοι αποκλειστικά και μόνο με Ελληνικές ασφαλιστικές εταιρίες καθώς και πολυεθνικές ασφαλιστικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα και πληρούν τις προϋποθέσεις φερρεγυότητας ώστε να ανταποκρίνονται στην εμπιστοσύνη των πελατών μας παρέχοντας τους πραγματική ασφάλεια χωρίς απρόοπτα.

Σε ποιόν απευθυνόμαστε:

  • Στον ευαισθητοποιημένο επαγγελματία, ιδιώτη, οικογενειάρχη και επιχειρηματία που θέλει να αισθάνεται σιγουριά και ασφάλεια για την οικογένεια του και το σπίτι του όπως και για την δουλειά του, την επιχείρηση ή το επάγγελμα του, τώρα και στο μέλλον.
  • Στον μικρό έμπορο ( μικρομεσσαίο ) και επιχειρηματία που θέλει να αναπτύξει και να θωρακίσει την επιχείρηση του στις σύγχρονες συνθήκες ανταγωνισμού.
  • Στην μεγάλη επιχείρηση που οι στόχοι και οι χρηματοοικονομικές της ανάγκες αυξάνονται διαρκώς.

Γιατί να μας προτιμήσετε:

Λειτουργούμε πάντα με γνώμονα το δικό σας συμφέρον και αφού καταγράψουμε τις ακριβείς και πραγματικές σας ανάγκες.
Δεν είμαστε τράπεζα ή ασφαλιστική εταιρία αλλά έμπειροι ασφαλιστικοί και χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι με άριστη γνώση της ασφαλιστικής αγοράς και των σχετικών προϊόντων πολλών και διαφόρων εταιριών.
Εξασφαλίζουμε τα καλύτερα και αποδοτικότερα για τις ανάγκες σας προϊόντα και σας υποστηρίζουμε διαρκώς και αξιόπιστα με ολοκληρωμένο service που δεν σταματά μετά την πώληση του συμβολαίου ασφαλίσεως σας.
Το μοντέλο λειτουργίας μας, σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τις εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες μας χωρίς κανένα οικονομικό κόστος.
Στην EuroEconomy εξοικομείτε πάντοτε Ευρώ και κερδίζετε Εξυπηρέτηση, Χρόνο και Ασφάλεια για το μέλλον.